Як і очікувалося, сьогодні компанія Samsung представила перший у світі фотосенсор для смартфонів, дозвіл якого перевищує 100 Мп! Зазначимо, що цю технологію компанія Samsung розробила разом з Xiaomi. Тепер немає сумнівів, що в 2020 році всі флагмани від цих двох компаній отримають топові камери. Apple ще далеко до таких технологій.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Власне, сенсор називається Samsung ISOCELL Bright HMX. Дозвіл сенсора становить 108 Мп, а знімка, створеного з його допомогою, - 12032х9024 пікселів, що можна порівняти з високоякісними дзеркальними камерами. Подивимося, як камеру буде себе вести в реальних умовах, і як у неї йдуть справи при поганому освітленні.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як і 64-Мп модель, нова 108-Мп підтримує фірмову технологію Tetracell, що забезпечує можливість об'єднувати сусідні пікселі в групи по чотири для зниження рівня шуму, збільшення чутливості та динамічного діапазону. Таким чином, при поганій освітленості камера зможе компенсувати її.

Відомо, що першим смартфоном з камерою роздільною здатністю 108 Мп стане Xiaomi Mi Mix 4. Його дебют очікується в наступному місяці.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.