Повідомляється, що інструкцію для друку зброї на 3D-принтері тимчасово заборонили оприлюднювати в США. Схоже, ця проблема поступово набирає обертів.

Враховуючи швидкість прогресу, на території США можуть з'явитися мільярди одиниць зброї, які не мають серійного номера. Створити таку зброю може практично будь-який житель США, для цього достатньо просто мати доступ до 3D-принтера, які здатний виготовити каркас зброї.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Противники нагадують, що така зброя не має серійного номера, її неможливо відстежити і можна пронести через металодетектори. Як боротися з подібною проблемою влада США ще не вирішили.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.