Свіжий рестайлінг, який зазнало актуальне покоління BMW 7 series, припало до смаку далеко не всім. Звичайно, компанія зберегла ключові особливості дизайну, щоб автомобіль виділявся в потоці інших авто. До того ж оновлену модель легко відрізнити від дорестайлінгової. Супротивники ж вважають, що з розміром нової передньої решітки баварський бренд переборщив. І правда, вона виглядає дуже дивно. І якщо в старих версіях вона гармонійно вписувалася в дизайн, то в цьому випадку користувачі так і не прийшли до єдиного висновку.

Проте, експерти вирішили перевірити, як би виглядала BMW 7 двадцятирічної давності. Судячи по зовнішньому вигляду, вийшло дуже навіть вдало.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зверніть увагу на знайомий “прямокутний” силует, невеликі горизонтальні “ніздрі” решітки і акуратні передні фари. Дивно, але сьогодні такий автомобіль виглядав би цілком органічно серед нових машин!

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Втім, є дуже велика ймовірність, що така версія авто не з'явиться в автосалоні.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.