Експерти показали краш-тест електромобіля Hyundai Nexo, і навіть зняли це на відео, яке потрапило в мережу.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

нагадаємо, що корейський кросовер оснащений електромотором на паливних елементах. Заправка воднем займає всього п'ять хвилин, а запас ходу складає близько 600 км. Але поки ця технологія не поширена широко, а пристрій водневих заправок - заняття клопітка і витратна. Втім, це лише питання часу, так як електростанції для електрокарів теж були дуже затратними. Подивимося, коли водневі автомобілі зможуть витіснити електрокари.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тому електричний кросовер Hyundai Nexo поки продається тільки в Каліфорнії. Але якщо автомобіль виїжджає на дороги загального користування, непогано б перевірити його безпеку. Чим і зайнялися фахівці Страхового інституту дорожньої безпеки США - щось на зразок місцевого Euro NCAP.

Nexo отримав максимальну оцінку Top Safety Pick+. Це означає, що при ДТП у пасажирів цього автомобіля вийти сухими з води, уникнувши серйозних травм.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.