Не секрет, що компанія Skoda оновила лінійку Octavia - презентація станеться до кінця цього року, якраз до святкування 60-річчя моделі. Так так, оригінальна Octavia з'явилася ще в кінці 1950-х років. Втім, на ринку Європі її помітили в останні 20 років.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Завдяки журналістам зарубіжних видань ми з вами вже зараз можемо зрозуміти, чого ж очікувати від чеської новинки в плані змін інтер'єру. Звичайно, знімки виглядають не дуже якісними, але розглянути салон автомобіля все ж можна. Наприклад, рульове колесо з двома спицями схоже на те, що було у концепту Vision X показаного в 2018 році – саме цей автомобіль став прабатьком цього кросовера Kamiq.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Позаду рульового колеса знаходиться кнопка пуску/зупинки мотора саме там, де ви і чекаєте. Можна помітити також повністю цифрову комбінацію приладів, і буде цікаво бачити, якщо це буде стандартною опцією. Втім, швидше за все, в стокової версії автомобіля деяких побачених опцій не буде.

Праворуч від нього знаходиться екран інформаційно-розважальної системи, схожий на планшет невеликого розміру, якого більш ніж достатньо для навігації.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.