За підсумками 2018 року Норвегія стала єдиною країною, де в секторі продажів нових машин електромобілі обігнали звичні транспортні засоби з ДВС. За кількістю електрокарів на душу населення Норвегія - світовий лідер. Звичайно ж, у цій країні лідирує Tesla, але незабаром у неї з'явиться гідний конкурент.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Fresco Motors - стартап, який планує змагатися з Tesla. Перша модель називається Fresco Reverie. Судячи по габаритам, вона трохи менше Tesla, але в цілому нагадує творіння Маска.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ми поки нічого не знаємо про потужності силової установки і дальності ходу Fresco Reverie, але виробник обіцяє розгін до 100 км/год всього за 2 с і максимальну швидкість 300 км/ч. Судячи по характеристиках, цей електрокар можна сміливо назвати спорткаром. Звичайно, якщо проект втілиться в життя. Наразі ж нам залишається роздивлятися небагатослівні рендери, на яких зображений автомобіль, досить безсоромно нагадує Tesla Model S. Про ціни і дату виходу першого автомобіля поки немає ніяких подробиць.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.