Армія США скористається можливістю на щорічній зустрічі та виставці AUSA у Вашингтоні, округ Колумбія, щоб представити новий варіант протиповітряної і протиракетної оборони Stryker, який буде додатково розроблений для зміцнення наземних сил в Європі від загрози з боку Росії.

За останні 15 років армія відмовилася від багатьох зі своїх підрозділів ППО малої дальності (SHORAD), тому що лідери не бачили в них нагальну необхідність.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Однак, нова система ППО, що отримала назву IM-SHORAD, буде інтегрована на платформі Stryker A1, забезпечить маневрені бойові бригадні групи повною можливістю “виявити-ідентифікувати-відслідковувати-перемогти”, необхідної для ураження безпілотних літальних апаратів (бас), гвинтокрилих і стаціонарних загроз.

Повідомляється, що до 2024 року таких систем буде аж 144 одиниці.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.