Морська Піхота США оголосила про початок експлуатації своєї новітньої легкої тактичної машини.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Легка бойова машина, або також відома як JLTV, офіційно готова до використання і підтримки місій Військово-Морських експедиційних сил по всьому світу, згідно прес-релізу, випущеному морською піхотою в понеділок.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Повідомляється, що такі автомобілі будуть використовуватися під час безлічі місій. Автомобіль має широкий функціонал, і він здатний виконувати роль захисника, так і в ролі транспортування бійців на полі бою.

Морська Піхота США впевнена, що нове поколінь легких тактичних автомобілів буде використовуватися і в 2100 році, так як можливостей модифікацій просто необмежену кількість.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.