Раніше відділення Polestar створювало божевільні проекти на базі серійних моделей Volvo.

Сьогодні все залишилося майже на своїх місцях, але тепер під цим ім'ям пропонують особливі спортивні модифікації з гібридними силовими установками. Тепер же компанія почне випускати електрокари, які будуть виходити під керівництвом компанії Volvo.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Первістком нового імені стало гібридне купе Polestar 1, яке видає 600 л. с. Вартість 150 тис дол не відлякала потенційних покупців, тому запланований тираж 500 примірників довелося розширити до як мінімум двох виробничих років з-за великого напливу замовлень. І хоча вартість шокує, користувачі все ж в очікуванні виходу нової моделі.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Друга модель - повноцінний електромобіль Polestar 2, схожий за розмірами та позиціонування з Tesla Model 3. Що стосується харектиристик, автомобілі оснастили батареєю в 72 квт, яка забезпечує близько 440 км пробігу згідно з даними Агентства з охорони навколишнього середовища США. Цим хлопцям вже точно можна вірити.

За автомобіль попросять близько 45 тисяч доларів, що цілком собі непогана ціна.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.