Армія США планує використовувати передові технології, щоб значно знизити шум і візуальну видимість гвинтівок наступного покоління, згідно з новими даними з спільної програми обслуговування стрілецької зброї.

По ідеї, нові гвинтівки стануть безшумними, а вогонь з дула тепер буде менш помітним. Американські виробники зброї працюють з військовими дослідниками над новими рішеннями, які допоможуть створити систему, яка дозволить військам отримати перевагу скритності під час ведення бою.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Однак, щоб бути “невидимими”, недостатньо просто прибрати шум і спалахи вогню зброї.

Вибух і спалах викликані продуктами згоряння пороху, а також будь-яким залишилися несгоревшим порохом,який змішується з повітрям. Розмір і форма дуловою спалаху залежать від типу використовуваного боєприпасу та індивідуальних характеристик вогнепальної зброї та будь-яких пристроїв, прикріплених до дульної частини. Нова система здатна знизити рівень яскравості спалаху, що дасть перевагу на полі бою.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.