Остання версія бойової броньованої машини Stryker була продемонстрована під час 11-го щорічного брифінгу за інженерним і технологічним системам наземних транспортних засобів (GVSETS) і Advanced Planning Briefings for Industry (APBI) на виставці Novi Suburban Collection.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Ця вдосконалена версія використовує модифікований варіант вежі системи озброєння середнього калібру C3030 (MCAS), розробленої John Cockerill Defense. Такий калібр гармати точно зможе завдати ворожої техніки колосальний збиток.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Таким чином, C3030 MCAS є американським варіантом Cockerill 3030, з яких велика кількість в даний час проводиться в європейських майстерень CMI Defence в рамках великої програми озброєння. Рекомендуємо переглянути огляд цього танка, щоб упевнитися в його можливостях.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.