Тисячі військовослужбовців США беруть участь у навчаннях на військовій навчальній базі Форт-Маккой під час навчань з бойової підтримки.

Форт Mccoy-це військова база Сполучених Штатів на 60 000 акрів (24 000 га) між Спартою і Томою, штат Вісконсін, в окрузі Монро. З 1984 року ця база забезпечувала підтримку та засоби для польової підготовки більше 100 000 військовослужбовців з усіх служб щорічно.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нинішній цикл навчань з бойової підтримки (CSTX) включає в себе 3600 солдатів, і це перше вчення для солдатів і підрозділів армійського резерву для навчання в тактичній обстановці для предмобилизационной готовності до підтримання їх летальності та функціональних можливостей. Схоже, що США грають м'язами, і показати всьому світові, що вони готові до війни.

Військові ігри CSTX показують світові, що резерв армії США готовий і актуальний для наступної війни.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.