Винищувачі-невидимки п'ятого покоління F-35A Lightning II ВПС США провели справжнє полювання на багатоцільовий літак L-159 Honey Badger компанії Draken International під час навчань Northern Lightning вовк-Филде, штат Вісконсін.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Льотчики ВПС США на своїх винищувачах F-35A, приписаних до 33-го истребительному крила, беруть участь у щорічних навчаннях "Північна блискавка".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Пілоти і льотні екіпажі, що беруть участь в Northern Lightning, можуть розраховувати на роботу в небезпечному середовищі з літаками противника, електронними перешкодами і імітацією загроз "земля-повітря", і така підготовка має вирішальне значення для підвищення готовності до погроз і місій, з якими стикається армія під час бойових операцій.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.