Власниця Tesla Model 3 имплантировала в передпліччя мікросхему з ключ-картою електрокара і може відкривати двері і вести машину, просто махнувши рукою повз датчиків. Схоже, майбутнє вже настало, і жителі Землі почали активно займатися биохакингом, постійно модернізуючи свої тіла різною електронікою, щоб полегшити собі життя.

Американка, відома під псевдонімом Amie DD, працює інженером-програмістом і не особливо розбирається в медицині. Але певний досвід у неї вже був – пару років тому Емі вживила в руку ключ від вхідних дверей будинку. Подібні модифікації тіла людини відбуваються вкрай рідко.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

У випадку з Теслою, спочатку довелося розчинити пластикову ключ-карту в ацетоні, помістити мікросхему в биополимерную оболонку і лише потім імплантувати чіп в передпліччя. Схоже, герой цієї новини не відчуває ніяких незручностей.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.