Суперкари в тілі кросоверів - це не жарти. Сьогодні кожен поважаючий себе дорогий виробник повинен пропонувати покупцям потужний кросовер, здатний розганятися до 300 км/год. І хоча покупців таких авто не так вже й багато, випробувати свою удачу захотіли і компанія Aston Martin.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Новинка під назвою Aston Martin DBX дебютує в грудні, але компанія вже відкрила передзамовлення. Перш нас дражнили різного роду тизерами. Тепер з'явилося відео, де в інтригуючому стилі нам показують дизайн кросовера, не вдаючись у подробиці.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Правда, що в салоні ми не дізнаємося, але це лише питання часу. Повідомляється, що автомобіль покажуть вже до початку 2020 року, так що чекати залишилося недовго.

Спершу автомобіль запропонують V8 від AMG на 503 к. с. надалі можлива поява V12 і навіть гібрида. Aston Martin DBX 2020 побудований на абсолютно новій платформі, яка в подальшому стане основою для електромобілів Lagonda.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.