Армія США оголосила про те, що команда вчених та інженерів з Дослідницької лабораторії командування армії США з розвитку бойових можливостей, Центру систем наземних транспортних засобів та Центру озброєнь працювала разом над розробкою процесу холодного розпилення для ремонту дорогих баштових гарматних установок на бойовій машині M2 Bradley армії. Іншими словами, новий спрей здатний ремонтувати ті запчастини, які зазвичай утилізують у разі поломки.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Цей проект продемонстрував здатність застосовувати нові технології виробництва, повернути в експлуатацію компонентів, які в іншому разі були б утилізовані під час операцій”, - сказав ген Фергюсон, інженер за матеріалами CCDC ARL.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У наступні місяці CCDC ARL розробив і продемонстрував процес ремонту гарматних установок з використанням холодної розпилення.

"Холодне розпилення-це нова технологія, яка дозволить армії відновити зношені компоненти, які раніше були замінені новими деталями. Ця нова технологія знижує вартість життєвого циклу і підвищує доступність систем”, - повідомили інженери.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.