Lynk & Co 03 Cyan Concept найшвидший серійний чотирьохдверний автомобіль на Нюрбургринзі. Дивно, але китайці змогли створити автомобіль, який не тільки непогано показав себе на гоночній трасі, але і побив рекорд.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Дорожньо-правова версія гоночного автомобіля World Touring Car від Lynk & Co обійшла Jaguar XE SV Project 8 - хоча і в концептуальному вигляді. Як стверджує Cyan Racing, команда побила рекорд кола Нюрбургринга на передньопривідному чотиридверному Lynk & Co 03 Cyan Concept під управлінням пілота Теда Бьерка. Втім, не виключено, що концепт навіть у такому вигляді з'явиться на ринку автомобілів, у всякому разі в Китаї.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Час кола 7 хвилин 20,143 секунди демонструє трьохсекундне поліпшення порівняно з XE SV Project 8 від Jaguar, який тільки в минулому місяці побив свій власний рекорд. Однак цей автомобіль перебував у повному виробничому вигляді, в той час як модель Cyan поки залишається концепцією “масового виробництва”.

Що стосується характеристик, автомобіль був оснащений 2,0-літровим чотирициліндровим бензиновим двигуном з турбонаддувом, потужністю 521 л. с., але поки не ясно, чи зможе ця силова установка “вийти” за рамки гоночної моделі. Можливо, така начинка використовувалася тільки для рекорду на гоночному колі.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.