Chevrolet Bolt EV був важливою віхою в індустрії електромобілів. Це був перший електромобіль, який подолав відстань більше 200 миль (321 км), а також був відносно доступним зі стартовою ціною нижче 40 тисяч доларів. Втім, це ще не кінець, і компанія-виробник хоче побити свій же рекорд, поліпшивши автомобіль.

Нова модель Chevrolet Bolt EV 2020 здатна проїхати на рекордну для серійних електромобілів відстань 259 миль (416 км), що ставить модель на вершину рейтингу по дальності проїзду на одному заряді. Подібними характеристиками може похвалитися тільки Tesla, але її цінник явно вийшов 60 тисяч доларів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Рекордний показник 259 миль (416 км) першими виявило Агентство з охорони навколишнього середовища, яке склало рейтинг автомобілів по дальності ходу на одному заряді, а пізніше сама Chevrolet підтвердила цей факт.

Автовиробник пояснив, що збільшення ємності на 8% досягнуто шляхом заміни деяких елементів батареї і внесення невеликих, але ефективних змін" в хімію елементів. Дивно, але ці поліпшення дозволили помітно збільшити дальність ходу авто.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.