В мережі показали новий Chery Tiggo 3, і він виглядає в стилі старших моделей, які також входять в лінійку Tiggo. Більшою мірою це стосується передньої частини - оформлення корми майже не змінилося. І хоча автомобіль ще не з'явився на прилавках, автомобіль встигли сфотографувати з усіх боків.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Інтер'єр також в цілому залишився незмінним, за винятком нового рульового колеса. Акценти бронзового кольору в поєднанні з коричневою обробкою - ознаки топової модифікації. Правда, про ціни поки говорити рано, але китайські авто часто не коштують великих грошей.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як і очікувалося, на зміну 1,6-літрового атмосферного бензиновому двигуну (126 к. с.) прийшов мотор об'ємом 1,5 л потужністю 116 л. с. Повний привід не передбачено, а на вибір запропонують 5-ступінчасту МКПП і варіатор. Китайські дилери вже отримали перші партії кросовера. До цих пір неясно, коли автомобіль вийде на ринок Європи.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.