На День Незалежності України Facebook заблокував паблік "Mova", що нараховує 520 тисяч підписників. Про це повідомив активіст Олексій Кляшторний на своїй сторінці у Facebook.

Паблік "Mova" є одним з найбільших проукраїнських патріотичних сторінок в усьому українському сегменті Facebook. 520 тисяч підписників щодня читали цікаві дописи, а тепер сторінку заблоковано!

Активіст звернувся до усіх небайдужих оскаржити такі дії в службі підтримки та підтримати спільноту, поширивши допис. І додав детальну інструкцію, як це зробити.

Увага! Репресії в Мордокнизі!!! Ось такий вітальний "подарунок" від її імени було зроблено українцям саме на День...

Geplaatst door Олексій Кляшторний op Zondag 25 augustus 2019

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також він пояснює, як це краще зробити, порядок дій такий:
...
1. Перейди за посиланням:https://www.facebook.com/help/contact/164405897002583
...
2. У вікно "Web address (URL) of Page" вставте посилання, наведене нижче:
...
https://www.facebook.com/Mova.Online
...
3. У вікно "Detailed description" вставте текст, наведений нижче:
...

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Я – один із 520 тисяч людей, підписаних на Фейсбук-сторінку "Mova", і я протестую проти її видалення. Я думаю, що це – добра сторінка, яка не порушує стандартів Фейсбук. Сторінка "Mova" - одна з моїх найулюбленіших сторінок у всій спільноті Фейсбук", - написав користувач.

Нагадаємо, порівняли зарплату в містах-мільйонниках: де українці отримують приблизно стільки ж, скільки хочуть.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", що шкідливіше - Samsung чи iPhone: експерти порівняли дози випромінювання, результати вас здивують.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська дала Зеленському пораду року, стосується кожного українця: "Треба насаджувати".