Китайський блогер GeekBar показав зображення, яке демонструє приблизну розстановку внутрішніх деталей в топових моделях iPhone 11 Pro або Pro Max. Судячи з фото, дизайн підтвердився - гаджет отримав подвійну камеру, і інсайдери навіть її розташування вгадали.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Рендер демонструє лише половину корпусу смартфона. Зокрема, це великий модуль камери, а також процесор A13 Bionic, а також велика літій-іонна батарея. Саме їй відводиться значне місце в "начинці" гаджета. Схоже, компанія вирішила збільшити автономність пристрою, щоб не було проблем з раптовим виключенням.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також помітно більше місця став займати модуль камери. Як вже було відомо раніше, вона отримала три об'єктива. При цьому характеристик лінз поки немає.

Про ціни поки говорити рано, але смартфон точно представлять вже на початку вересня цього року.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.