Найпроблемнішим компонентом сучасного смартфона є хімічний акумулятор, який як і раніше доводиться заряджати кожен день, як і 10 років тому. А значить звичайному користувачеві регулярно доводиться працювати зі смартфоном, який знаходиться на зарядці.

Втім, такі дії трохи небезпечні. Якщо врахувати, скільки людей гинуть від удару струмом через неякісного китайського зарядного пристрою навіть тримати смартфон в руках при зарядці вже смертельно небезпечно.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Однак не все так просто, адже дуже багатьох не влаштовує, наприклад, 5 ватне зарядний пристрій, який кладуть у коробку з iPhone. Для більш ефективної зарядки яблучного гаджета можна придбати пристрій з більшою силою струму від Apple або інших перевірених виробників. Правда, термін придатності акумулятора від цього сильно знизиться.

У підсумку можна сказати, що смартфоном під час зарядки користуватися можна, але тільки в тому випадку, якщо ви впевнені, що ваш смартфон і зарядний пристрій від оригінального виробника.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.