Компанія Meizu анонсувала вихід високоякісних навушників Meizu UR з індивідуальним дизайном. Враховуючи їх ціни, навушники повинні бути виконані на найвищому рівні.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На жаль, виробник поки замовчує про технічні характеристики новинки. Відомо лише, що діапазон відтворюваних частот становить від 20 Гц до 20 кГц. При цьому опір буде залежати від версії гарнітури, воно дорівнює 16, 24, 32 або 48 Ом. Втім, це все для любителів якісної музики, так що про інших специфікаціях ми дізнаємося трохи пізніше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Повідомляється, що бренд Meizu UR надалі буде позначати високоякісні та унікальні продукти з використанням ексклюзивних технологій компанії. Про які конкретно технологіях йдеться в Meizu UR - теж не йдеться.

Meizu UR вже доступні для продажу в Китаї. Ціна залежить від кількості корпусів в комплекті: найдешевший набір обійдеться в 377 доларів, решта стоять 517, 796 та 1215 доларів відповідно. Таких цін немає навіть у Apple, яка славиться своїми дорогими гаджетами.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.