Останні кілька років час від часу в мережі з'являлися різного роду повідомлення, що відомий виробник електромобілів Tesla виношувала ідею запуску власної програми автострахування. У квітні Ілон Маск анонсував запуск програми страхування з гнучкими тарифами на 20%, а то й на 30% нижче середніх по ринку завдяки стандартного пакету функцій безпеки і системи Autopilot.

Як тільки цей сервіс з'явився на сайті Tesla, він відразу ж зламався. Доступу до створення страховки просто не було у користувачів. Можливо, це відбулося із-за напливу відвідувачів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після цього Tesla написала в твіттері, що “вносить деякі оновлення, що стосуються Tesla Insurance”, і що послуга “скоро повернеться в онлайн”. Через 17 хвилин компанія опублікувала ще одне повідомлення, що відбувається “оновлення алгоритму”. Це повідомлення висвічувалося по посиланню, яка спочатку вела на міні-сайт Tesla Insurance.

Однак, як виявилося, все трохи інакше: в компанії виявили, що ставки на страховку підраховувалися не зовсім коректно, тому власникам авто довелося б переплачувати за послугу зовсім іншим тарифом.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.