Компанія Huawei може зіткнутися з серйозними перешкодами при запуску свого наступного флагманського телефону, Mate 30. Схоже, Google Не дозволяє встановлювати програми на смартфони Mate 30 від китайської компанії. При цьому пристрою як і раніше будуть використовувати Android, який по своїй суті є відкритим програмним забезпеченням з відкритим вихідним кодом. Тобто про запуск власної ОС на цих смартфонах мова поки не йде.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Програми та сервіси Google, включаючи, в першу чергу, Google Play Store, вважаються ключовою частиною Android як операційної системи, настільки, що Європейський Союз оштрафував Google на рекордні $5 млрд у минулому році за використання доступу до Play Store в якості важеля впливу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

найімовірніше, Google не дасть доступ до важливих додатками для флагманського Mate 30, вихід якого був запланований на найближчі терміни. Можливо, HongMeng OS від Huawei все ж з'явиться на смартфонах набагато раніше запланованого часу.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.