Група крові є одним з факторів, що визначають добробут людини і його успішність в суспільстві.

Про це заявили японські вчені, пише ЮФ.

Такий висновок експерти зробили в ході багаторічних досліджень. Також вдалося встановити, що група крові впливає на характер і здоров'я людини.

Експерти з Японії назвали групу крові, володарі якої найчастіше є людьми матеріально забезпеченими, серед них багато багатіїв і мало тих, хто має грошові проблеми.

Вчені

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За словами вчених, це твердження застосовне до носіїв четвертої групи крові, так як ці люди володіють високою працьовитістю, не терплять одноманітність і нудьгу, плюс до всього вміють повністю віддаватися своїй справі і при цьому бачать можливості там, де їх не помічають інші.

Але, як і всі люди, власники четвертої групи крові мають певні недоліки. Зокрема, вони нерідко стикаються з проблемами зі здоров'ям. Ці люди особливо схильні до інфекційних захворювань.

Як повідомляв портал Знай.uа, канадські вчені помітили зв'язок між підвищеним інсуліном у крові і онкологічними захворюваннями.

Також портал Знай.uа писав, що вчені зі Школи громадського здоров'я при університеті Джонса Хопкінса в Балтіморі, США, визначили, що ризик ранньої смерті від різних проблем здоров'я можна зменшити на 25%.