Один з співзасновників Apple Стів Возняк давно відомий своєю критикою великих компаній на кшталт Facebook, Hewlett-Packard і навіть свого дітища. Днями Стів зробив бентежний заяву щодо Apple. Схоже, у компанії справи йдуть не так вже й добре, як раніше.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За словами Возняка, Apple варто було багато років тому розділитися на декілька незалежних компаній.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

“Я дуже хочу, щоб Apple розпалася і розділилася на кілька незалежних підрозділів, які б працювали незалежно від інших, як це сталося з Hewlett Packard. Я думаю, великі хайтек-компанії стали занадто великими, вони занадто наполегливо лізуть в наші життя і не дають нам право вибору. Від них неможливо сховатися”, – заявив він.

Втім, що зміниться після розділення компанії - невідомо. Відзначимо, що найчастіше ціна на гаджети від Apple висока не через дорожнечу виробництва, а з-за того, що користувачі платять за бренд. Іноді ціни завищують мало не в 2 рази, якщо порівнювати ціни із собівартістю. Якщо iPhone обійшовся Apple в виробництві в 300 доларів, то продаватися він буде за 600-900 доларів.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.