Про шкоду пластику знає практично кожен. Тим не менш, людство не поспішає відмовлятися від цього шкідливого матеріалу, який вбиває мільйони тварин щороку. В мережі опублікували відео, яке детальніше розповідає про те, як саме пластит завдає шкоди екології Землі.

“А ви знали, що пластиковий пакет розкладається понад 100 років, а пляшка з пластику від 450 років! Уявіть, скільки сміття накопичитися за час, поки перша пластикова пляшка розпадеться на молекули!

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Острова сміття в океані, величезні звалища неперероблених відходів по всій землі. Це екологічна катастрофа. Нам пора зупинитися і задуматися, що з цим робити, поки не стало пізно” - написано в описі під відеороликом.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.