Китайські джерела опублікували характеристики і ціни трьох нових моделей iPhone 11. По більшій частині їхні дані відповідають попереднім чутками, проте є і приємні сюрпризи. Про все по порядку.Втім, не варто сліпо вірити в ці витоку, так як далеко не факт, що це просто вигадка.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як і в лінійці минулого року, у новинок є декілька подібностей — всі три смартфона отримають новий чіп A13, підтримку Wi-Fi 6, 12-Мп селфи-камеру і реверсивну бездротову зарядку, дозволяє підживлювати інші гаджети.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

iPhone 11. Ця модель стане наступником нинішнього iPhone XR. Вона отримає 6,1-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю 1792 × 828 пікселів і 4 ГБ оперативної пам'яті. Основна камера буде здвоєною, з сенсорами на 12 Мп. Ємність акумулятора - 3 110 маг. Правда, ціни залишаться тими ж через гаджет попросять від 750 доларів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Модель 11 Pro прийде на зміну iPhone XS. Вона збереже 5,8-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 2346 × 1125 пікселів. Оперативної пам'яті 6 ГБ. Основна камера включає в себе три сенсора на 12 Мп. Ємність батареї - 3 190 маг. Втім, ціна буде не з приємних - компанія хоче за смартфон від тисячі доларів.

iPhone 11 Pro Max. Він отримає 6,5-дюймовий екран з матрицею OLED і роздільною здатністю 2688 × 1242 пікселя. Обсяг ОЗП - 6 ГБ. Камера теж потрійна. Є підтримка Apple Pencil. Акумулятор - 3 500 маг. Правда. девайс буде всього лише на 100 доларів дорожче молодшої версії iPhone 11 Pro.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.