Про Xiaomi Mi Band 4 ми знаємо практично все. За нього просять лише 650 гривень, тобто вкрай мало.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За таку суму покупці отримують трекер, оснащений 0,95-дюймовим AMOLED-дисплеєм, причому кольоровий і з підтримкою сенсорного управління, модулем Bluetooth 5.0 для підключення до смартфонів на відстані до 50 метрів, а також акумуляторною батареєю ємністю маг 135, одного повного заряду якої, за словами виробника, вистачає на 20 днів без підзарядки. Звичайно, браслету пророкували успіх, і так і сталося, але є один нюанс.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Справа в тому, що на китайському ринку представила його модель у версії з чіпом NFC, яка дозволяє платити за проїзд у громадському транспорті і оплачувати покупки в магазинах. Така опція працює на базі платіжної системи Mi Pay. Вона ж, у свою чергу, працює на всій китайській території. Втім, на території України цей сервіс просто марний.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.