1 вересня ураган Доріан обрушився на Багамські острови на швидкості 285 км/ч. Тим часом у дев'яти округах американського штату Флорида у зв'язку з його наближенням оголосили про обов'язкову евакуацію, а в Північній Кароліні - режим НС.

Вигляд на ураган з космосу.

Ось так жителі Флориди готувалися до урагану Доріан.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Локальні магазини тоде були готові до урагану.

На більшості заправок закінчився бензин.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.