останнім часом часто з'являються фотографії нового Nissan Patrol 2020 модельного року, який представляє собою глибоку модернізацію шостого покоління легендарної моделі. Втім, автомобіль все ж змінився як всередині, так і зовні.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Цього достатньо для серйозного оновлення, але інтер'єр до останнього моменту тримався в секреті.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тих, хто через десять років існування Nissan Patrol Y62 хотів побачити новий інтер'єр, не розчарували. В центрі передньої панелі з'явився збільшений екран мультимедійної системи, в тандемі з яким працює новий дисплей. Схоже, компанія вирішила, що настав час рухатися вперед, і проапгрейдила новий автомобіль.

Також всередині з'явилося нове рулево колесо, змінилися перемикачі, з'явилася друга шайба для управління мультимедіа. Однак, двигун залишиться тим же.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.