минулого тижня компанія Redmi представила смартфони Redmi Note 8 і Redmi Note 8 Pro, а також анонсувала ноутбук RedmiBook 14 Enhanced Edition.

Тепер же представники Redmi офіційно підтвердили, що нова модель користується величезним попитом. Всього за чотири дні було зроблено понад 1,5 мільйона ноутбуків RedmiBook 14 Enhanced Edition. Втім, нічого дивного, адже компанія вміє випускати якісні девайси за рекордно низькими цінами. Тепер же їх руки долшли і до ноутбуків, які розбирають як гарячі пиріжки.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

RedmiBook 14 Enhanced Edition, оснащений процесором Intel Core i7-10510U, а також 8 ГБ оперативної пам'яті і твердотілим накопичувачем ємністю 512 ГБ, пропонується за 697 доларів.

Крім того, є версії з процесором Intel Core i5-10210U, 8 ГБ оперативної пам'яті і твердотілим накопичувачем ємністю 256 ГБ, яка стоїть 557 доларів, і ще одна з твердотілим накопичувачем на 512 ГБ за 627 доларів.

Відзначимо, що ноутбук з'явиться на прилавках Китаю вже 6 вересня.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.