NASA відобразило приголомшливе зображення лавини на Марсі, викликаної світанком весни на пустельній планеті. Фахівці визначили визначна подія, коли хмара пилу впало з гірського схилу, яке, на їх думку, було викликане падінням льоду на Північному полюсі.

Вражаючі знімки, зроблені орбітальним апаратом Mars Reconnaissance, показують шлейф пилу над поверхнею Червоної планети.

Вважається, що природне диво сталося, коли величезні крижані брили на Північному полюсі планети змістилися і впали з 1640-футовий (500-метрової) скелі в травні. Каталізатором став підвищений сонячне світло, який ефективно розтопив льодовики.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який точно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.