Ще вчора, 10 вересня, у світі мобільної електроніки відбулася одна із найголовніших подій — презентація Apple, де відома корпорація показала кілька нових гаджетів, серед яких виявився й iPhone 11 Pro. Наразі відомо, що смартфон працює на iOS 13, а це дозволить втілювати передові можливості в життя, пише “Інформатор”.

Як відзначається, Тім Кук з командою розробників зробили все, щоб пристрій якомога швидше отримав звання флагмана. Ймовірно так і станеться, адже характеристики телефону дійсно дивують. Базова версія представлена ​​5,8-дюймовою діагоналлю дисплея, а модель Мах - 6,5-дюймової.

Зовнішні особливості

Коли з'явилися чутки про відхід Джонатана Айва — провідного дизайнера Apple, частина фанатів запанікувала. Передбачалося, що нова лінійка отримає зовсім інший дизайн. На ділі iPhone 11 Pro зовні майже не відрізняється від моделей попередніх поколінь. Невеликою відмінністю стала товщина корпусу, яка виросла на 0,5 мм, і квадратний, трохи виступаючий блок для об'єктивів. Гадаєте, а навіщо робити блок квадратним? Щоб розмістити 3 камери. Apple нарешті зважилася на цей хід, подарувавши більше можливостей для якісної зйомки.

Технічні характеристики

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Хоча iPhone 11 Pro не здивував дизайном, але точно підкорив робочими параметрами:

Основа гаджета — чіпсет A13 Bionic від тайванського виробника TSMC. Процесор побудований по 7-нанометровій технології. Чіп доповнений матричним співпроцесором, розрахованим на виконання складних математичних задач. Такий дует забезпечить продуктивність і енергоефективність телефону.

RAM на 6 Гб для підтримки динамічних ігор з високими вимогами до налаштування графіки.

OLED-дисплей. Айфон 11 Pro оснащений OLED екраном, створеним в колаборації з розробниками Samsung. Матриця показала хорошу читаність при яскравому денному світлі і реалістичну передачу кольору. Частота оновлення дисплея коливається в межах 90-120 Гц, залежно від виконуваних завдань.

Окрім цього, новинка має акумулятор на 3200 мАг. Автономність збільшилася на 15%. Пристрій підтримує бездротову зарядку і виступає зарядним для інших гаджетів.

І найголовніше — потрійна камера. iPhone 11 pro- це заміна напівпрофесійному фотоапарату. Квадратний модуль налічує три об'єктиви: телефото, звичайний ширококутний і ультраширококутний. Роздільна здатність всіх камер - 12 Мп. Фотографії відрізняються підвищеною чіткістю, навіть при 3-кратному наближенні об'єкту зйомки.

Ціна на iPhone 11 Pro стартує з позначки в 999 $.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.