Сам по собі Volkswagen Golf II відомий широко, а от про те, що у нього була позашляхова версія, мало хто знає. І не дивно чому: у порівнянні з тиражем звичайного хетча кількість вироблених Golf Country виглядає вкрай маленьким – всього 7700 примірників.

Звичайно, на продажу ця модифікація автомобіля з'явиться дуже рідко, так що упустити можливо подивитися на нього просто не можна. На сайті autobil.de з'явилося оголошення про продаж зеленого Golf Country 1991 року випуску, який знаходиться в Дудерштадте (земля Нижня Саксонія). Запитувана ціна за машину – 11 650 євро, що дорівнює, наприклад, вартості нового Renault Logan в Україні. Втім, враховуючи його легендарність, автомобіль явно сподобається колекціонерам, і справа не в характеристиках авто, а в його рідкості.

Під капотом Гольфу Кантрі знаходиться 98-сильний двигун, зістикований з “механікою”. Також у кросу є радіо, люк і спортивний пакет. Пробіг становить 166 500 км. Правда, для 30-річного автомобіля це не так вже й багато.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.