Експерти продовжують обговорювати консоль PlayStation 5, поява якої шанувальники чекають вже в 2020 році. Своїми припущеннями щодо новинки поділився розробник студії BoxFrog Games Тім Еш. Зазначимо, що у консолі вже є кілька конкурентів, але про них даних набагато менше, так що тільки творіння від Sony на слуху у користувачів.

Раніше у мережі з'явилися подробиці про “начинці” Sony PlayStation 5. За інформацією інсайдерів, приставка отримає SSD накопичувач на два терабайта, потужний восьмиядерний процесор і відеокарту з 24 гігабайтами пам'яті GDDR6.

Також повідомлялося, що в PlayStation 5, як і в Xbox Scarlett, будуть використовуватися процесори AMD з архітектурою ядер Zen 2. На думку Еша, це відмінний вибір. Втім, про ціни говорити рано. Якщо раніше повідомлялося про ціннику в 500 доларів, то тепер від інших інсайдерів з'явилася інформація ціною в 1500 доларів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.