Компанія Boeing опублікувала відео в Twitter, в якому вирішила показати, як буде виглядати винищувач нового покоління F-15EX. Судячи по зовнішньому вигляду, він здатний долати величезні відстані на нереальною швидкості. Звичайно ж, інженери не забули про передових системах маскування.

Як заявляють в концерні, він буде відповідати всім викликам, що стоять перед військово-повітряними силами США. F-15EX виконаний на базі винищувача F-15, але в компанії заявляють, що перед нами практично новий літак.

Згідно з даними Boeing, літак буде мати 27 точок підвіски для ракет: 12 типу "повітря-повітря" і 15 під зброю класу "повітря-земля". Коли винищувач виявиться на озброєнні армії США - невідомо.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.