Вже незабаром в світ вийде перший інтерактивний серіал Tinder, де глядачі зможуть самостійно впливати героїв та змінювати за бажанням сюжет. Поки шоу буде доступно тільки для жителів США, пише Tjournal.

Як відзначається, проект спрямований на користувачів покоління Z, тобто від 18 до 25 років, яких в Tinder більше половини. Серіал розповідатиме про групу друзів, які намагаються врятуватися після апокаліпсису. Серії будуть виходити щонеділі, тривалість кожної - п'ять хвилин.

Користувачі зможуть впливати на сюжет, свайпаючи вправо або вліво - у них буде 7 секунд. Цей вибір збережеться в профілі Tinder, але адміністрація не буде каталогізувати або позначати людей, які зробили якийсь вибір.

“У серіалі виразно немає правильних або неправильних відповідей. Але вибір покаже ваші цінності і вашу особистість”, - каже директор продукту Tinder Кайл Міллер.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше зірка "Беверлі-Хіллз" Дженні Гарт розповіла про біду в родині

Як повідомляв портал "Знай.ua", Клінта Іствуда "поховали живцем", скандал гримить на весь Голлівуд

Також "Знай.ua" писав, що 61-річний Алек Болдуін готується стати батьком вшосте