Компанія Sony випустила унікальний телевізор, який буде по кишені лише багатим людям світу. Технологія під назвою Sony Crystal LED використовує мікро-світлодіодні модулі з дозволом 360 x 360 і трьома крихітними світлодіодами для кожного пікселя. Вона працює аналогічно OLED, але набагато яскравіше і з дуже точною передачею кольору (140% sRGB).

найдорожчий телевізор Sony заснований на унікальній технології. Технологія під назвою Sony Crystal LED використовує мікро-світлодіодні модулі з дозволом 360 x 360 і трьома крихітними світлодіодами для кожного пікселя.

Вона працює аналогічно OLED, але набагато яскравіше і з дуже точною передачею кольору (140% sRGB). Таких показників поки що немає в сучасних телевізорах. До того ж, розміри продукту просто дивують.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Збираючи модулі, можна створювати екрани з різними розмірами і дозволами. Приміром, 1080p з 18 модулями, 4K (72 модуля), 8K (288 модулів) і 16K, що складається з 576 модулів. Одна частина такого "конструктора" обійдеться в 10000 доларів.

Нагадаємо, Sony представила найдорожчий телевізор у світі.

Як повідомляв Знай. ua, телевізор стане дорогим задоволенням для українців.

Також Знай. ua писав, що Motorola представила розумні телевізори на Android.