Недорогі електрокари в даний час користуються величезним попитом. Пропонуємо вашій увазі топ-5 бюджетних б/у електромобілів.

До того ж, навіть старі електрокари не завдають шкоди екології, так що вони теж зараз дуже популярні на ринку.

Nissan Leaf 2013. За станом на кінець 2014 року в світі було продано 158 тис. електромобілів двох поколінь. Головними покупцями Nissan Leaf залишаються США, Японія і Норвегія. До того ж, його можна купити всього за 10 тисяч доларів, що цілком приємна ціна для електрокара.

Renault Twizy 2012. Двомісний електричний міський автомобіль випускається на заводі в Іспанії. Правда, про багажник можна забути, але за нього попросять близько 6 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Smart Fortwo ED 2013.Поставки електрокара третього покоління почалися в США і Європі в 2013 році. За цей попросять всього лише 9 тисяч доларів.

Fiat 500e. Електрокар – дітище італійської та американської автомобільної думок – почав виходити з конвеєра в 2013 році, а вже до травня 2016 року було продано близько 16,5 тис. авто. Серед всіх він виглядає максимально круто. А цінник в районі 10 тис. доларів.

Renault Zoe 2012.Перше покоління французького електромобіля з'явилося в 2012 році. За новинку попросять вже 12 тисяч доларів.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.