Професор антропології Університету Торонто Девід Бігун виявив залишки давньої людини рудапітека, який жив 10 мільйонів років тому.

Мавпа, за словами вчених, на протязі всього життя пересувалася на двох ногах. Завдяки аналізу зубів і щелепи вдалося з'ясувати, що рудапітек - древній предок людини. Цей вид найбільше підходить під опис сучасної людини.

Раніше вченим доводилося лише припустити, що рудапітеки пересувалися на своїх двох, але завдяки знайденим Девідом Бігуном кісткам це вдалося довести точно. В університеті використовували революційні технології моделювання щоб відтворити скелет мавпи і вивчити його будову.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нагадаємо, кілька місяців тому астроном, які досліджують космос, помітили щось дивне.

Раніше Знай.ua повідомляв, завдяки новітнім технологіям у сфері науки, в NASА досліджували можливість, що Венера була заселена 700 мільйонів років тому.

Також Знай.ua писав, днями відомий американський програміст, який працював в Центральному розвідувальному управлінні та Агентстві національної безпеки Едвард Сноуден, випустив мемуари.