В Пекіні Xiaomi презентувала єдиний у своєму роді флагман Mi Mix Alpha. Компанія відмовилася від ідеї смартфона з гнучким екраном і представила модель з "водоспадним екраном, який покриває корпус смартфона на 180,6%.

Подібне розташування дисплея не залишило місця для фронтальної камери. Замість цього пропонується використовувати основну камеру.

Крім того, Mi Mix Alpha вперше використовують сенсор ISOCELL Bright HMX від Samsung з роздільною здатністю 108 Мп. Сенсор 1/1,33 дюйма з 1,6-мегапікселями може робити кадри зі здатністю в 12032x9024 пікселів. До головного модуль додається два сенсора зі здатністю 20 МП і 12 МП.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Xiaomi не обділила Mi Mix Alpha топовими технічними характеристиками і оснастила смартфон процесором Snapdragon 855 Plus, оперативною пам'яттю об'ємом 12 ГБ і вбудованою флеш-пам'яттю ємністю 512 ГБ. Також пристрій підтримує зв'язок 5G.

Цікаво, що компанія використовує сам корпус для передачі звуку за рахунок вібрації екрану. Ємність комплектного акумулятора становить всього 4050 мАг, але є швидка зарядка з передачею 40 Вт.

Корпус смартфона виготовлений з міцного титанового сплаву, а задня смужка повністю зроблена з кераміки.

Зазначимо, що Xiaomi Mi Mix Alpha – це повноцінний продукт, а не концепт. Правда Xiaomi встановила антирекорд за вартістю гаджета –2815 доларів.

Нагадаємо, Xiaomi Mi Band 4 розчарував мільйони фанатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, гнучкий Samsung Galaxy Fold викликав справжній ажіотаж.

Також портал Знай.uа писав, що Samsung випустять нового конкурента iPhone 11 Pro Max.