Спроби зробити свій і без того ексклюзивний автомобіль ще більш унікальним іноді призводять до дуже дивним результатами. Хтось перетворює свій G63 AMG в ефектний кемпер, а хтось перекручує свій Cullinan незвичайним тюнінгом. Втім, дивлячись на це фото, стає сумно. М'яко кажучи, такий тюнінг найчастіше виявляється невдалим.

А от власник дуже рідкісного Mercedes-Benz G500 4×42 вирішив навіщо-то схрестити позашляховик з седаном Rolls-Royce Ghost. Такий тюнінг не піддається раціональній оцінці, тим більше що сумарна вартість схрещених моделей перевищує ціну кросовера Rolls-Royce Cullinan (близько $400 000), на який цей “шедевр” віддалено схожий.

Цілком можливо, власник авто вирішив зробити свій автомобіль максимально унікальним, щоб виділятися серед натовпу. Втім, вдало він це зробив, чи ні - кожен вирішує сам для себе.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.