Nissan Patrol 2020 офіційно розсекречено. Це чудова новина для тих, хто любить величезні позашляховики, які вміють себе показати навіть на перезміни.

Як і очікувалося, новий позашляховик Ніссан являє собою глибоку модернізацію поточного покоління моделі. Нового тут дуже багато, тому швидко розпізнати в потоці такий автомобіль буде неважко. Крім зовнішнього вигляду, автомобіль і пропрацювали всередині, так що новинка точно сподобається власникам свої оновленим салоном.

В першу чергу увагу привертає новий ефектне особа з красивими передніми фарами, величезною фальшрадиаторной гратами і складною пластикою бампера.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Корму також змінилася до невпізнання - крім іншого бампера тут нова багажна дверцята і, звичайно, ліхтарі з модною графікою. Втім, це не зробить автомобіль менш агресивним.

Купити Ніссан Патрол 2020 модельного року можна буде з 4-літровим V6 потужністю 275 л. с. (394 Нм) або V8 об'ємом 5,6 л на 400 л. с. (560 Нм). Досить потужний позашляховик, але про ціну поки нічого сказати.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.