Компанія Adidas і шведський виробник аудіотехніки Zound Industies, який випускає гаджети під брендами Urbanears і Marshall Headphones, представили нову лінійку бездротових навушників Adidas Sport для спортсменів. Судячи по зовнішньому вигляду, навушники дійсно виглядають незвично. Саме те для справжнього спортсмена, так як девайс володіє всіма необхідними функціями і характеристиками.

Adidas FWD-01 - стильні бездротові внутрішньоканальні навушники, зручні для бігу або під час тренування в спортзалі. Є захист від вологи, а також автономність на рівні 16 годин.

Модель Adidas RPT-01 - вже повнорозмірні бездротові навушники з шарнірною конструкцією, яка повертається на 360 градусів. Також є порт USB-C, а одного заряду вистачає на 40 годин відтворення музики. Правда, плавати в них вже точно не вийде, але така плата за відмінне звучання і додатковий комфорт.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Про ціни поки говорити рано, але навушники явно будуть коштувати дорожче 5 тисяч гривень.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.