Китайський технологічний гігант Huawei, щодо якого діють санкції США, без офіційного оголошення відкрив дослідну лабораторію в Лондоні, повідомляє Business Insider.

Компанія, як стверджують джерела видання, збирається найняти в офіс близько 200 осіб. Зараз там вже працюють близько 60 фахівців.

Офіс Huawei розташований у престижній частині міста, прямо навпроти майбутньої британської штаб-квартири Google, в якій буде у тому числі підрозділ з розробки в галузі штучного інтелекту. У тому ж районі найближчим часом має з'явитися великий комплекс з офісом Facebook. Втім, компанії не дозволили б працювати в США через відповідних законів, які забороняють китайської Huawei вести діяльність на території США. Тепер же компанія вирішила скористатися добротою Англії.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Представник китайської компанії підтвердив наявність лабораторії, але відмовився від подальших коментарів. Подивимося, як на це відреагують влади США.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.