В Ісландії сталася кумедна історія - фотограф Хаукур Сноррасон впустив з літака iPhone 6s Plus, а через рік смартфон у цілістності повернули туристи, що знайшли його.

Телефон впав з висоти 60 метрів у скелястій місцевості, а через 13 місяців Сноррасону зателефонували люди, які його знайшли. Незважаючи на те, що iPhone більше року пролежав у жорстких погодних умовах, він залишився робочим. Сноррасон вважає, що причиною цього стало те, що телефону вдалося впасти на подушку з моху.

Варто відзначити, що єдина функція, яка зламалася у телефоні - це мікрофон. Решта працює повністю справно.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще
Нагадаємо, 16-річну школярку номінували на Нобелівську премію.

Раніше Знай.ua повідомляв, в Пекіні Xiaomi презентувала єдиний у своєму роді флагман Mi Mix Alpha. Компанія відмовилася від ідеї смартфону з гнучким екраном і представила модель з "водоспадним екраном", що покриває корпус смартфона на 180,6%.

Також Знай.ua писав, новенький iPhone 11 Pro Max пройшов жорсткий тест на міцність.