Фотограф випадково випустив з літака iPhone 6s Plus - через 13 місяців телефон знайшли туристи і повернули пристрій власнику. Смартфон більше року пролежав на землі і залишився в робочому стані. Правда, не працює тільки мікрофон, але це нічого не змінює. Це велике везіння, так як більшість смартфонів не зможуть залишитися в робочому стані, будучи в такому місці з екстремальними погодними умовами.

Зазначимо, що літак випав з літака. Телефон впав з висоти 60 метрів в скелястій місцевості, де річка вийшла з берегів і затопила дорогу. Тоді Сноррасон подумав, що попрощався з iPhone назавжди. Але він все ж зв'язався з місцевим фермером і попросив його пошукати смартфон, оскільки сам не міг відправитися на пошуки через паводки. Спроба обернулася невдачею.

13 місяців потому Сноррасон отримав дзвінок від мандрівників, які знайшли його телефон під час хайкінга. Після падіння з літака iPhone більше року пролежав у жорстких погодних умовах і залишився в робочому стані.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

До того ж, зі смартфона навіть вдалося отримати відео, яке було знято під час падіння смартфона.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.