Нова версія Instagram 114.0.0.24 не надасть користувачам нововведень, але запропонує за бажанням скористатися новою темою Dark Mode (нічний режим). Тепер користувачі зможуть комфортно користуватися сервісом навіть у нічний час, знизивши навантаження на очі при поганому освітленні. До того ж, це дозволить економити заряд акумулятора.

Ця функція доступна, якщо смартфон має операційну систему Android 10. У разі запуску теми, весь фон у додатку набуває темний відтінок, у той час як логотип, текст та інші піктограми представлені в контрастному білому кольорі. При цьому таке оформлення зберігається також при переході в розділ повідомлень або IGTV. Втім, сервіс і далі буде оновлюватися, так що дрібні недоробки незабаром повністю зникнуть.

Ті, хто вже встиг випробувати нове оновлення даного додатка, повідомляють, що воно гарне і працює відмінно, оскільки явних помилок чи багів виявити не вдалося. Крім того, у деяких Dark Mode запускається і на Android 9 Pie.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.